Om os

Velkommen til vores verden af topkvalitets skiudstyr! Hos os finder du det allerbedste udstyr til at kunne udfolde dig på bjerget, og få den ultimative skioplevelse. Vi er en ledende distributør af skiudstyr, og kan med stolthed kalde os leverandør af produkter i højeste kvalitet, til skientusiaster verden rundt.

 

 Vores passion for sporten driver os til konstant at stræbe efter det bedste. Som skientusiaster selv, forstår vi vigtigheden i at have pålideligt- og innovativt udstyr der kan klare enhver udfordring på bjergene. Derfor samarbejder vi udelukkende med velrenommerede producenter, som deler vores vision om kun at levere topkvalitets produkter.

 

Når du handler hos os, får du et bredt udvalg af ski, støvler, bindinger, beklædning og tilbehør som er skabt til at forbedre din skioplevelse. Vi tilbyder udelukkende produkter som er skabt med den seneste teknologi, hvilket sikrer dig at du opnår din maksimale ydeevne og maksimerer din komfort på bjerget.

 

Vi forstår vigtigheden af komfort og stil når den kommer til skisport. Derfor har vi omhyggeligt udvalgt tøj og tilbehør fra respekterede brands såsom Kjus, Schöffel og Mons Royale, som alle kombinerer mode og funktionalitet. Om du er til alpint skiløb, langrend eller touring har vi det rette udstyr til at klæde dig på fra hoved til tå.

Vores stræben efter kundetilfredshed er ufravigelig. Vi stræber efter at tilbyde service fra øverste hylde, hvilket inkluderer hurtig og sikker levering og dedikeret kundesupport som altid er klar til at svare på dine spørgsmål og udøve den nødvendige service.

 

customerservice@skitech.dk | accounting@skitech.dk | +45 97121612 | Golfvej 10, 7400 Herning, Denmark